Well, is this what you expected?

0kommentarer

Så finns det de gånger man bara vill strypa vissa människors idiotiska handlingar. Vem får för sig att ens starta en sådan tråd? Att förlöjliga en 13:årig flicka som inte orkade fortsälla leva sitt liv på grund av nätmobbing... Vem får för sig att sådant är okej? Samma sak hittade jag när jag googlade lite och fick upp videos på youtube till minne av henne och där var komentarsfälten fyllda med vidriga glåpord om både henne och hennes familj. Vem kan vilja göra så?
 
Jag blir så arg så att tårarna inte kan hejdas. För att det ser ut som det gör, för hur gärna jag än önskar så speglar detta ändå någonstans bilden av mobbing. En bild där det visar så tydligt att mobbing är något vi blundar för, något som är okej att skämta om eftersom vi hela tiden distanserar oss och aldrig vågar komma nära. I skolan vänder lärare sig om, andra barn går undan eller är tysta. Ingen vill kännas vi mobbing, så länge inget händer mig själv behöver jag inte göra något. Alla får ta ansvar för sig själva. Och när det gäller nätmobbningen är det som att den inte existerar. Eftersom inget händer i "verkligheten" verkar folk tro det är mindre allvarligt. Som om all nätmobbing bodde på en planet långt långt borta och endast gick att se med kikare. Och eftersom det inte är något vi direkt kan ta på så blir det obefintligt. Men vad händer? Nej det är problemet, ingen vågar se och därför blir det ingen skillnad.
 
Om alla människor i denna jävla värld någon gång ville öppna ögonen och se vad som finns mitt framför dem skulle kanske inte fler fina underbara människors liv behöva gå till spillo...

Kommentera

Publiceras ej