Litet lyckligt hjärta

1kommentarer

Det här med att göra saker som jag blir lycklig av, något jag borde göra oftare. Inte bara unna mig något som gör mig lycklig då och då utan mer bygga mitt liv runt dessa saker. Mycket av mina funderingar kring detta väcktes av jobbet nu under mellandagarna och över nyår. Jag blir så lycklig av att jobba! Sjukhuset blir som en plats dit jag kan komma och bara släppa allt och just för studen, enbart ta itu med de prövningar och uppgifter jag ställs inför där. Det är lite som att jag får kliva in i en annan värld där jag får plocka fram helt andra kunskaper och egenskaper hos mig själv som jag inte använder så ofta annars.
 
 
 
Livet är för kort för att inte försöka vara lycklig. När jag blir äldre vill jag inte känna att jag inte trivs med mitt jobb, saknar familj och vänner och har en mängd saker jag önskar att jag hade gjort tidigare.
När jag tidigare i höstas fick chansen att åka till Prag med Linnea och Nicole så inser jag nu i efterhand att jag vill göra fler sådana saker. Spendera tid med familj och vänner, de som betyder mest. De gånger verkligheten hinner ikapp oss blir det ännu mer påtagligt, hur viktigt det är att ta vara på den tid som finns innan den rinner mellan våra fingrar. Det blir lite för verkligt vissa gånger...
 
Fina Linnea och Nicole på ett litet mysigt café 
 
 
Hösen har varit full med fina minnen från skolan!
Allt vi gjort har resulterat i nya kunskaper, fina minnen och möjligheter att träffa finna människor som både berör och påverkar. Låter några fina bilder få tala för sig själva.
 
Ämmäh, Sebbe och Cariina på NordAN Conference hösten 2013
 
Delar av klassen första veckan på PB
 
 
Söta Majli och Jesper i Stockholm som sälskapade med mig i väntan på tåget tillbaka till Wendelsberg efter lovet!
 
 

1 kommentarer

Emma

12 Jan 2014 23:37

:* <3

Kommentera

Publiceras ej