Packande, kladdkaka och otålighet

0kommentarer

London is coming up and i've been longinig for ages!
Just idag känns inte höjdrädslan inte så farlig utan mer som att det är något jag får hantera på söndagsmorgonen innan flyget. Nya kameran får självklart följa med och jag känner mig så lycklig av att jag skaffade den nu innan!
 
 
Dagen har varit fylld med irritation över människor som vägar göra saker i tid, städningskaos och god efterrätt till middagen. Mycket designande på senaste tiden och jag lär mig nya saker varje dag! Mark är min telefonguide och Cariina lär mig nya funktioner i Indesign flera gånger i veckan! :)
Mitt tålamod är inte på topp men med #NyaStrukturlivet så känner jag mig mer stabil och jag har lite lättare att säga nej när jag inte har tid att göra vissa grejer då jag har andra saker inplanerat vissa tider. Dock har jag känslan om att folk tror det mestadels är ett skämt att jag försöker strukturera livet. Jag vet inte om det är så att de inte förstår vad det är jag försöker göra eller om det är så att det inte förstår varför jag gör det, oavsett vad så möter jag en del muttrande.
Men jag tänker att det löser sig med tiden, jag tänker inte böja mig för de som inte förstår, då läggar jag hellre tid på att förklara! 
 

Kommentera

Publiceras ej