Ironi på högsta nivå

0kommentarer

Idag lanserades den nya tidiningen SågmyraLiv ! Det är en lokal nättining där det kommer att skrivas om vad som händer i vår lilla by och närliggande platser. På facebook igår blev jag tillfrågad att svara på en fråga och det jag skulle svara på var om jag drabbats av årets influensa. Här kan ni läsa mitt och 2 andra sågyrabors svar.

Det ironiska i det hela var att imorse så vaknade jag med världens feberfrossa och en sprängande huvudvärk... Tanken på att jag skulle klara mig var nog mer önsketänkande än verklighet men jag är lite förvånad att det kommer just nu. Under praktiken så var jag nära väldigt många personer med både influensa typ 1 & 2 och även svininfluensa men där lyckades jag klara mig, istället kommer det nu. När det är som mest olägligt. Jag har skolarbete upp till öronen och det enda jag inte har tid med är att vara sängliggande. Men ibland måste man inse att det helt enkelt inte funkar. Även fast jag hatar det har jag knaprat febernedsättande hela dagen, dock utan vidare resultat. Har ändå legat på ca 38.
Den här dagen hade jag nog inte orkat utan min underbara familj. Lillebror lagade middag och de andra har hela dagen fuktat min handduk och hällt upp kallt vatten. Att vara sjuk är bland det värsta jag vet, känslan av att vara helt orkeslös och behöva vara beroende av andra. På mig tär sjukdom mer psykiskt än fysiskt. Får jobba på det tror jag.
 
Nu ska jag ta min feberfrossa och hoppa isäng, hoppas på att morgondagen blir bättre!
 

Kommentera

Publiceras ej