Glad midsommar du också!

0kommentarer

Jag är trött men har ändå fått en del gjort idag! Kartonger har stegvis tömts, smutsig tvätt har hunnit blivit ren och sedan kladdig igen av rinnande mascarafläckar, verktygslådan har gått varm och snart är alla hyllor i köket uppe. Många svordomar och en vilja av stål ska nog ro detta så kallade hem i land. Gardinerna måste upp, de gör så mycket för att få mina rum att kännas som ett hem. Mitt hem. En sådan liten detalj gör så mycket. Jag vill inget hellre än att falla tillbaka i den fantastiska känslan av att ha en trygg punkt i livet som bara är. Är där och inte flyttas hur mycket jag än snurrar ut. 


Ja detta ska vara ett vardagsrum, eller något liknande. Det är en tolkningsfråga.
Jag tänkte att det i alla fall inte kunde vara värre än detta för resten av lägenheten var ju i helt okej ordning, hah!


Detta skulle vara ett sovrum tror jag men det är också lite tvek på den faktiskt. Mycket spänning i tillvaron för att hitta det en söker. Jag letade badrumsmattan som jag plötsligt råkade hitta när jag hängde ut en annan matta på vädring. Från balkongen och ner 4 våningar föll min lilla runda matta som tydligen varit lindad i den jag hängde ut. Byggarbetaren nedanför såg lite lagom förvånad ut när jag hojtade min ursäkt och sprang ner. Så det kan gå. 

Idag sökte för övrigt mat men insåg att det var rätt tomt på den fronten. Lite sambal i kylen men annars dammigt i kylen. En promenad till affären senare kunde jag avnjuta en förstklassig middag på min lyxigt vackert inredda balkong med en gnutta havsutsikt! 


Peace out people!

Kommentera

Publiceras ej