Glitternaglar apelsinjuice och en verktygslåda

0kommentarerGanska mycket så är min morgon i dag. Jag pluggar körkortsteori men sen insåg jag att jag behövde skruva ben till köksbordet. Av någon outgrundlig anledning så har jag skaffat mig ett enormt tungt köksbord som självklart helt omöjligt att ställa upp själv men eftersom att Mark titta förbi på söndag tänkte jag passa på att skruva hop benen så att vi kan vända upp det tillsammans när han är här. Kanhända blir också en sväng till IKEA för att hämta sängram men den skulle också vara extremt tung så vi får se lite granna  hur vi tänker.. Jag har kollat på matchande sängbord till ramen jag ska köpa och de är så otroligt fina men dyra så du får vänta till senare. Jag kan leva bra på mina vackert staplade svarta kartonger hehe. 

Mina naglar är utsmyckade med mitt (just nu) favorit nagellack,guld och silver glittrigt om man kan inte annat än bara känna sig lite för uppklädd när en har målat med det. Det kändes helt perfekt och ha till en dag i kombo med verktygslådan. Kontraster ni vet precis så som livet ska vara. 

Jag vill ha en slagborr. Då var det sagt. Det är så så drygt att jag inte kan få upp mina tavelramar eller framför allt snarare gardinstänger med anledning att jag fel sorts borrmaskin, suck. Nästa vecka så är jag borta vilket innebär att jag får inte upp några gardinstänger då och det hade vart så skönt och få upp den nu innan jag åkte till Lund men jag har inte ro att ringa brorsan för låna eller åka och köpa min egen. Egentligen vill jag ju ha en egen men jag inser att det kanske inte är så ofta som en behöver använda slagborr så jag kanske måste vi ta tag till genom lån av bekanta. En slagborr, hallå en slagborr. Är det den som 21 åring helst av allt ska vilja köpa?  Haha jag kan skratta lite åt mig själv ibland men ja det är bara och acceptera det, jag är knäpp. Jag skoja förresten när jag sa att slagborr var det som står högst upp på min önskelista, där står just nu ett portabelt badkar. Sedan de renoverade min lägenhet så måste jag nu fundera över andra kreativa lösningar att få njuta av ett varmt bad på kvällen. Alla tips är välkomna!!

Kommentera

Publiceras ej